Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da się jeszcze pograć na modzie?

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy jak grać. Trzeba być trochę obeznanym, przewidywać - jeśli grasz przykładowo na BO i ciulasz pelerynkami o 2 w nocy - to licz się że może wejść GM i spojrzeć. 

Opublikowano

Zależy jak grać. Trzeba być trochę obeznanym, przewidywać - jeśli grasz przykładowo na BO i ciulasz pelerynkami o 2 w nocy - to licz się że może wejść GM i spojrzeć. 

Dokładnie. Najciemniej pod latarnią, hulaj w dzień. Grać na modzie można, jak zawsze ;)

­

Opublikowano

Podepne sie do tematu co do gry na modzie. Zauwazylem ze bocac w m2 i wbijajac mase kont do 30 lvla nie ma bana a postawie fb na 3h to ban z automatu zbanowali mi tak 4 konta ostatnio wtf???? Moglby ktos napisac na jakiej zasadzie ten system banuje za fb a za farm bota nie????

I dodam ze gram na modzie

Opublikowano

fb banuja z auto przypuszczam dlatego ze serwer wysylajac informacje o chmurce ze tak to ujme to bot idealnie naciska w milisekundach spacje

po odrzymaniu informacji i robi to idealnie i wkulko jak maszyna czlowiek tego nigdy nie dokona jak by zrobili fb troszke losowego ze czasem nie

nacisnie jak czeba tylko jak czlowiek to by bana z auto nie dostal ale to tylko moje przypuszczenia.

Opublikowano

Juz wyjasniam.Sysyem gg banuje jak sie łowi pare h w jednym miejscu.A tak na prawde jest niemozliwe lowienie 3h lub wiecej bez przerwy.Gdybys robil przerwy 15 min to bana bys nie wyrwal

/niereg. sygna

Opublikowano

Otóż tak, jestem już emerytem w metinie, gram w to od 5 lat, pamiętam te najprostsze cheaty, niedawno wróciłem po przerwie, z czystej ciekawości zainstalowałem sobie modzika, jak na razie wbiłem 41 lvl, dość niezłe eq, a bana dalej nie ma. Czego używam? Czasami pelerynek (oczywiście modowych), cały czas latam na speedhacku (domyślna wartość moda) i na zielonej modowej potce (co ma symulować berek, z nim mam 148 speeda ataku(bez modowej potki), ale dostaje 10% więcej obrażeń, a bez niego z załączoną zieloną potką z moda mam 150 speeda ataku, ale nie dostaje 10% więcej obrażeń (dostajesz o tyle więcej obrażeń o ile berek daje speeda ruchu)). Nie polecam używać fishbota, na początku mojej przygody z modem użyłem, już po około 10 minut napisał do mnie GM, dobrze, że patrzyłem się akurat na monitor. Ciekawe zastosowanie ma również używanie Farm bota, który teraz nie działa, ale jeśli metin znajduje się w naszym polu widzenia to modzik da ci o tym info, przez co szukając ich nie trzeba się rozglądać. Nie zalecam używania wallhacka - po logach można dojść łatwo, kto, kiedy i gdzie był. Co do teorii z autobanem fb, według mnie to nie dokońca działa tak, że bot wyciąga wędke co do ms, nie zapomnijmy o pingu - 60-70 ms to już opóźnienie. Ping jest zmienny, więc nigdy nie wyciąga idealnie w tym samym czasie. Używaj spokojnie sh, ale z głową, możesz też używac nieodpychania z konia, aczkolwiek nie polecam (bo to widać, gm przyuważy i papa).

Mam nadzieję, że pomogłem, pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...